Çapa makinası, çapa makinaları, çapa makinesi, çapa motoru, çapalama makinası çapa makineleri adına merak ettikleriniz...

Bu Blogda Ara

21 Nisan 2012 Cumartesi

Einhell Çapa Makinası


Einhell Çapa Makinası
Einhell çapa makinaları, Alman motorlarının ve alman kalitesini taşıyan bir çapa makinasıdır. Einhell çapa makinası dışında diğer ürünlerin de kalitesini ortaya koymuştur. einhel çapa makinasında yakıt olarak benzinli modeller üretmiştir. Einhel diğer çapa makainalarına bakarak Ucuz fiyatlarıı olsa da çapa makinası olarak kaliteli bir yapıya sahiptir.






Einhel Çapa Makinası
Özellikleri:
Motor: 1 silindir, 4-zamanlı motor,
Motor gücü: 4.4 kW / 6 PS
Çalışma genişliği: 60 cm
Çalışma derinliği: max. 23 cm
Çapa bıçak adedi / çapı: 6 adet / Ø 26 cm
Çalıştırma sistemi: Çalıştırma ipli sistem
Yakıt: Kurşunsuz normal benzin
Depo kapasitesi: 2.2 l
Motor yağı kapasitesi: 0.6 l
Net ağırlık: 39.5 kg
Brüt ağırlık: 43.5 kg
Ürün paket boyutları: 700 x 400 x 700 mm
Einhel çapa makinaları cazip fiyatlarıyla müşterilerin ilgisini çekmektedir.

Çapa makinası fiyatları

Çapa makinası alırken dikkat edilmesi gereken diğer bir hususta çapa makinesinin fiyatlarıdır. Çapa makinası almak için uygun olan çapa motorunu seçtikten sonra en önemli unsur fiyattır. Çapa makinalarında kullanılan malzeme, işçilik motor gücü vs. şartlarının iyi olması yüksek fiyatta olması anlamına gelmez..Bazı marka çapa makinası üretim firmaları ürünlerini abartılı fiyatlara satmakta yada aracı bayiler tarafından değerinden yüksek kar eklenerek satılmaktadır. Değerinden fazla satılan ürünleri incelemeli  fiyat konusunda iyi araştırma yapmalı ve ona göre çapa makinası almaya karar vermeliyiz.

Lombardini çapa makinası

Lombardini çapa makinarı güçlü motorları sayesinde bahçe çapalama işinde gayet başarılıdır. Lombardini çapa makinalarının benzinli ve dizel olmak üzere iki modeli vardır. Aralarında en çok tercih edileni dizel modelleridir. Çapa makinası almayı düşünen herkesin değerlendirmesi gereken bir makina olduğunu düşünüyoruz.

Taral Çapa Makinaları iyi mi

Taral firması birçok tarım aletlerinde üretim yapan bir firma olmakla beraber çapa makinası üretim işine de 2005 yılında girmiştir. Taral çapa makinaları güçlü yapıları sayesinde kolay arıza vermeyen makinalardır. tarap çapa makinasının en önemli özelliği üretiminin türk olması ve yabancı malzeme kullanılmamasıdır. en iyi çapa makinası modellerinden olan tarap çapa makinaları alırken size uygun olan modelini tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.

Çapa makinası almadan önce bilmeniz gerekenler

Eğer tarımla uğraşıyorsanız ve çapa makinasına ihtiyacınız varsa öncelikle alacağınız çapa makinasının özelliklerinin size yeterli olup olmadığını bilmelisiniz. Çapa makinası almadan önce tarım arazisinin yapısını iyi tanıdığınız zaman alacağınız çapa makinası  ona göre değişeceğinden daha sonradan aldığınıza pişman olmazsınız. Özellikle arazinin büyüklüğü, toprak yapısı, arazi eğimi gibi hususları göz önüne alarak çapa makinesi almalısınız. Sitemizde sizlere çapa makinaları ile ilgili bilgiler veriliyor bu durumları değerlendirerek çapa makinası almanızda büyük yarar var..

Design by Kultigin Çapa Makinası

Web Analytics